علی اکبر پاسندی در حاشیه جشنواره طبخ غذاهای اقوام و آبزیان در گفتگو با خبرنگار مهر در علی آباد افزود: یکی از دلایل آن عدم آشنایی باشیوه های مختلف طبخ آبزیان و عدم دسترسی آنان به آبزیان و همچنین عدم عرضه آبزیان و بسته بندی های مناسب است.
وی اظهار داشت: از راههای مختلف بالابردن سرانه مصرف آبزان در جامعه، فرهنگ سازی و آشنایی با شیوه های مختلف طبخ آبزیان، برگزاری جشنواره ها، ایجاد بازارهای عرضه آبزیان و بالابردن کیفیت عرضه محصولات آبزیان در جامعه است.
گلستان مقام چهارم تولید آیزیان پرورشی
مدیرکل شیلات گلستان افزود: تولیدسالانه آبزیان پرورشی در استان 15 هزار و 300 تن است که مقام چهارم تولید آبزیان پرورشی را در کشور بخود اختصاص داده است.
پاسندی افزود: شیلات گلستان در همین راستا و با همکاری شهرداری و بخش خصوصی زمینه های مستعد بازار عرضه آبزیان درسطح استان را فراهم کرده است.
راه اندازی 100 فروشگاه عرضه ماهی در گلستان
مدیرکل شیلات گلستان گفت: درحال حاضر پنج بازار ماهی و بیش از 100 فروشگاه عرضه آبزیان درسطح استان وجود دارد.
پاسندی گفت: تولید بالا، ارزان بودن و در دسترس بودن از مزیتهای ماهیان پرورشی دراستان است و ماهیان پرورشی نسبت به ماهیان دریایی تفاوت معنی داری از نظرپروتئین، اسیدآمینه، چربی و مواد معدنی ندارد.
وی تصویه کرد: با توجه به کاهش صید دریا، مردم از آبزیان پرورشی مصرف کنند.
وی افزود: شیلات گلستان در راستای ترویج فرهنگ مصرف آبزیان اقدام به برگزاری دوره های آموزش طبخ آبزیان درسطح مدارس دخترانه شهرستانهای استان و همچنین برگزاری جشنواره طبخ آبزیان و ارائه سی دی های آموزش طبخ، بروشورهای آبزی مصرفی، کتاب شعرکودکان و.. انجام داده است که این برنامه ها برای سال های آینده نیز پربارتر خواهد بود.