عنوان خبر:2 هزار هكتار پارك جنگلي در 9 منطقه گلستان وجود دارد
يكشنبه 8 اسفند 1389 - 17:13:25


مدير كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان گلستان گفت:
در 9 منطقه استان 2 هزار هكتار پارك جنگلي براي استراحت و تفرج مردم و مسافرين موجود است و در برنامه پنجم توسعه اين سطح به 3 هزار هكتار افزايش يابد.



حميد سلامتي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار داشت: سه پارك جنگلي النگدره، قرق و دلند از محل اعتبارات دولتي تحت مديريت منابع طبيعي قرار دارد و مابقي به بخش خصوصي واگذار شده است.
وي يادآور شد: سالانه نزديك به 10 ميليون اصله نهال از گونه‌هاي جنگلي و سريع الرشد توليد و توسط بخش‌هاي خصوصي و مردم كاشته مي‌شود.
مدير كل منابع طبيعي و آبخيزداري گلستان مديريت بر جنگل را مستلزم اجراي طرح‌هاي جنگلداري دانست و خاطر نشان كرد: تاكنون بيش از 31 طرح جنگلداري در استان بالغ بر 138 هزار هكتار از اراضي گلستان را به خود اختصاص داده است.
سلامتي تصريح كرد: پنج طرح جنگلداري در اختيار تعاوني‌هاي جنگلداري و برخي به شركت‌هاي خصوصي محول شده است.
سلامتي سرانه جنگل هر گلستاني را 2 هزار و 800 متر مربع اعلام كرد و افزود: سرانه جنگل در دنيا به ازاي هر نفر 6 هزار متر مربع و در ايران يك هزار و 700 متر مربع است.
به گفته وي هر هكتار جنگل 2.5 تن اكسيژن توليد مي‌كند و بحران‌ها كمبود اكسيژن، آب و سلامتي را در پي دارد.
مدير كل منابع طبيعي و آبخيزداري گلستان خاطرنشان كرد: بخشي از تاثيرات منفي برخورد بد ما با طبيعت مي‌تواند اثرات منفي را به دنبال داشته باشد.
سلامتي از ذخيره‌گاه‌ها به عنوان عرصه‌هايي براي حفظ گونه‌هاي نادر و كمياب ياد كرد و اظهار داشت: در اين ذخيره‌گاه‌ها گونه‌هايي از جمله سرخدار، سرونوش، زربين، شمشاد و غيره براي نسل‌هاي آينده مورد حفاظت قرار گرفته است.
اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري گلستان در سطح 2.2 ميليون هكتار گستره استان فعاليت دارد.



این خبر از طرف پایگاه خبری گلستان نیوز
( http://www.golestannews.ir/news-2261.html )