بنابراین گزارش، این اعتراف قذافی که در بیش از بیست و پنج سال پیش انجام شد زمینه را برای صدور کیفرخواستی به این شرح فراهم کرد: وقایعی که در زمان دیدار امام موسی صدر از لیبی رخ داد خصوصا خروج او از هتل شاطی برای دیدار قذافی و بازنگشتن او به هتل، تحقیقات قضایی ایتالیا که مستند به بیش از سیزده شاهد است که این شاهدان از ماموران امنیتی فرودگاه،کارکنان هتل هالیدی این و شرکت هواپیمایی ایتالیا همگی شهادت دادند که شخصی با مشخصات امام موسی صدر وارد ایتالیا نشده است نشانگر دست داشتن مسئولان لیبیایی در ربودن امام موسی صدر بود.
به علاوه در میان مطالبی که شاهدان لیبیایی گفته اند تناقض وجود دارد مانند شهادت احمد الحطاب که گفته بود معاملات امام موسی صدر به سرعت انجام شد زیرا هواپیما می خواست به زودی پرواز کند که بعدا مشخص شد هواپیمای مذکور با تاخیر یک ساعت از زمین بلند شد.
گذشته از اینها دستکاری گذرنامه هایی که در هتلی در ایتالیا پیدا شد و به ویژه تصاویری که دوباره به گذرنامه الصاق شده بود و مهر روی عکس با مهر گذرنامه مطابقت نداشت. و دیگر اینکه دستیابی به وسایل مخصوص امام موسی صدر که به صورت اتفاقی در میان انها ساعت مچی امام موسی صدر که شیشه اش شکسته شده بود و بند ان باز شده بود قرار داشت همه و همه نشانگر دخالت لیبیایی ها در این قضیه بوده است.