یا ایتها النفس المطمئنة. ارجعی الی ربک راضیة مرضیة. فادخلی فی عبادی. وادخلی جنتی.
سوره الفجر آیات 27-30
***
امام خمینی رحمت الله علیه:
هوشیار و بیدار و مراقب باشید که سیاستبازان پیوسته به غرب و شرق با وسوسه های شیطانی شما را به سوی این چپاولگران بینالمللی نکشند، و با اراده مصمم و فعالیت و پشتکار خود به رفع وابستگیها قیام کنید.
به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، حکیم جوادی عصر سه شنبه در بازدید از دیتا سنتر ملی پرونده الکترونیک سلامت در گرگان افزود: ضمن تحلیل شرایط جهانی تولید داده، به تشریح اهداف دولت دهم در زمینه فناوری اطلاعات پرداخت.
وی اظهار داشت: عزم سازمان فناوری اطلاعات به راه اندازی دیتاسنتر استان گلستان در نیمه اول سال 90 است.
مدیرکل ثبت احوال گلستان نیز در خصوص اهداف و ویژگی های کارت هوشمند ملی، ضمن اشاره به روند طراحی و اجرای پروژه کارت هوشمند ملی و نقش سازمان های ثبت احوال و فناوری اطلاعات در این روند به تشریح توان دیتاسنتر ثبت احوال کشور پرداخت.
وی در ادامه به تحلیل خدمات قابل ارائه بر روی کارت پرداخت و خدمات on card و off card اشاره کرد.
معاون آمار و انفورماتیک ثبت احوال گلستان نیز گفت: در این بخش سه خدمت آماده ارائه توسط استان گلستان معرفی شد.
عباسی ، این خدمات را پرونده الکترونیک سلامت ، دورکاری و پرداخت عوارض خودرو اعلام و پیشنهاد کرد: کمیته ای متشکل از سازمان ثبت احوال کشور ، سازمان فناوری اطلاعات کشور و نمایندگان فناوری اطلاعات استان گلستان، روند اجرای این خدمات با تأکید بر کاربرد کارت هوشمند ملی را پیگیری کنند.