پس از آنکه دکتر احمدینژاد در واکنش به سؤال مجری شبکه PBS امریکا، لیست 53 نفرهای از زنان در آستانه اعدام امریکا را منتشر کرد، مجری برگهای را که رئیسجمهور کشورمان به او داد، بلافاصله زیر برگههای خود قرار داد.
همچنین در حالی که موضوع اعدام سکینه محمدی از روزها قبل از سفر دکتر احمدینژاد به سوژه اول تبلیغاتی حقوق بشری علیه کشورمان تبدیل شده و حتی وزیر امور خارجه امریکا نیز در این زمینه اظهار نگرانی کرده بود و نشریه استراتژیک فارین پالیسی در سؤالات پیشنهادی خود آن را عنوان کرده بود، در مصاحبههای بعدی رئیسجمهور پس از PBS به ندرت به این مسئله پرداخته شد، بهطوری که در صبحانه کاری احمدینژاد با سردبیران و مدیران رسانههای امریکایی که سؤالهای متعدد و متنوعی طرح شد، کسی در این مورد پرسشی نپرسید.
در عین حال، بهنظر میرسد در مقابل سیاست دولت و رسانههای امریکا مبنی بر بایکوت لیست 53 نفره، دستگاه دیپلماسی کشور باید ظرفیت این نحوه مواجهه تهاجمی و فعال را زنده نگه دارد و با فواصل زمانی مشخص سوابق و مشخصات این زنان را با سیاست تبلیغی "شوک" منتشر کند.
رئیسجمهور 29 شهریور در گفتوگو با PBS اظهار داشت: اشاره به موضوع ديگري كه قطعا در سوالاتتان وجود دارد تبعيض و برخورد دوگانه دولت آمريكا را بيش از پيش آشكار مي كند و آن موضوع خانم محمدي است كه به مشاركت در قتل شوهرش متهم شده است. در حالي كه هنوز حكم نهايي او صادر نشده و پرونده اش در مراحل رسيدگي است رسانه هاي غربي جار و جنجال و تبليغات منفي فراواني به بهانه اي واهي عليه جمهوري اسلامي ايران به راه انداخته اند در حالي كه هم اكنون خانم ديگري با همين شرايط در يك از ايالت هاي آمريكا به اتهام قتل شوهرش 7 سال است كه در زندان به سر مي برد و 3 روز ديگر اعدام خواهد شد. اگر چه پزشك وي گفته است كه اين خانم اختلال رواني دارد اما قاضي آن را نپذيرفته است . اما با اين وجود در رسانه هاي غربي هيچ خبري از اين خانم و حقوق بشر مطرح نمي شود.
رييس جمهور در پاسخ به اينكه آيا مخالف سنگسار هستيد يا نه ؟ تصريح كرد: نمي دانم مشكل شما احمدي نژاد است يا خانم سكينه محمدي؟ اما اصولا درباره ايشان حكم سنگسار مطرح نبوده است و اين موضوع از اساس يك خبر ساختگي است. خبر جعلي سنگسار را فردي در آلمان مطرح كرده است و بارها از سوي دستگاه قضايي ايران تكذيب گرديد منتهي رسانه هاي تبليغاتي آمريكا مدام به اين موضوع دامن مي زنند، در حالي كه اگر واقعا به دنبال حقوق بشر هستند نبايد تفاوتي بين انسان ها وجود داشته باشد. امروز 53 خانم ديگر آمريكايي در انتظار اعدام هستند كه فهرست اسامي آنها را برايتان ارائه مي دهم تا شايد كمپين حقوق بشر براي دفاع از آنان نيز در آمريكا به راه بيافتد.
رييس جمهور خاطر نشان كرد: در بعضي از كشورها فرد را با شمشير اعدام مي كنند كه اتفاقا اين كشورها با دولت آمريكا ارتباط نزديكي دارند و خانم كلينتون هم هيچ گاه عليه آنها موضع گيري نمي كنند.