معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری گلستان :
با توجه به جهش قابل توجه علمی در سطح استان، دانشگاه و مراکز علمی پژوهشی بسترهای لازم توسعه استان به شمار می آیند.
به گزارش گلستان نیوز به نقل از "خبرگزاری شبستان" علی اصغر جباری، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری گلستان، امروز (23 آذر) در مراسم افتتاحیه نمایشگاه پژوهش و فناوری در سالن شهید مطهری دانشگاه منابع طبیعی گرگان گفت: با وجود بیش از 60 دانشگاه و مرکز پژوهشی، 90 هزار دانشجو، پنج هزار استاد فرهیخته و چهار مرکز علمی و پژوهشی، مسیر رشد و توسعه استان فراهم است.
وی با بیان اینکه مجاهدان مرزهای جغرافیایی ایران، شهدا، جانبازان و ایثارگران بودند که تمام هستی خود را تقدیم کشور کردند، تصریح کرد: مجاهدان امروز مرزهای علمی کشور، افسران حوزه دانشگاه، فرهیختگان، پژوهشگران و اساتید هستند که ادامه دهنده همین رسالت هستند.
جباری در بیان فلسفه وجودی سخن رهبر عظیم الشأن که از دهه چهارم به عنوان دهه پیشرفت و عدالت نام بردند، خاطرنشان کرد: با توجه به وجود معاونت علمی فناوری ریاست جمهور، به ویژه شورای عالی انقلاب فرهنگی، پیش زمینههای این جهش در کشور دیده میشود که این مهم میتواند، این دهه را بستر حرکتهای علمی کشور کند.
وی با اشاره به اینکه قرارگاه فناوری، پژوهشی در کشور تحت مدیریت عالی ریاست جمهوری هدف گذاری می شود، افزود: این عنوان در استان، توسط استاندار هدف گذاری و پیش بینی می شود که به موازات پیشرفت های کشور، اقدامات بالقوه و جهش های علمی را داشته ایم.
معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری گلستان در بیان دو راهبرد مهم در پیشرفت های علمی و پژوهشی، عنوان کرد: توانمند سازی و هدایت نخبگان و فرصت سازی و حمایت آن ها دو اصل مهم در این راستاست.
وی بازبینی و بازنگری رنکینگ اولویت های پژوهشی استان که باید در آن سند چشم انداز، توسعه و آمایش استان با توجه به اولویت های بومی و محلی در نظر گرفته شود را از مطالبات استاندار خطاب به فرهیختگان استان ذکر کرد.
جباری ادامه داد: توسعه کمی و کیفی شرکت های دانش بنیان و حمایت های همه جانبه از این شرکت ها از دیگر خواسته های استاندار در جهت اثبات توانمندی استان است.
وی تصریح کرد: اگر می خواهیم از تحقیفات کتابخانه ای به تحقیقات کاربردی برسیم، باید بین صنعت، دانشگاه و نخبگان ارتباط معنادار ایجاد کنیم.