نماینده علی آباد در مجلس در واکنش به سخنان مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گلستان:
احداث جاده علی آباد به شاهرود، از مسیر زرین گل یکی از خواسته های تاریخی مردم شریف علی آباد کتول و منطقه است که کار مطالعاتی آن از سال 1362 آغاز شده است.
رحمت الله نوروزی افزود: در خصوص اجرای این پروژه، در دولت نهم و دهم 3 مصوبه به تصویب هیئت دولت رسید، اما متاسفانه تاکنون این مسئله تحقق پیدا نکرده است.
این جاده کوتاهترین مسیرو کم ارتفاع ترین نقطه در رشته کوه البرز است به گزارش گلستان نیوز به نقل از "پایگاه اطلاع رسانی رحمت الله نوروزی" ایشان تصریح کردند : احداث جاده علی آباد کتول به ابر و شاهرود، اتصال 2 روستا نیست بلکه 2 استان را به هم متصل و نزدیک تر می کند و نه تنها خطری برای محیط زیست محسوب نمی شود، بلکه این مسیر 100 کیلومتر از سایر مسیرها نزدیک تر است و باید گفت، این جاده کوتاهترین مسیر و کم ارتفاع ترین نقطه در رشته کوه البرز است. نماینده علی آباد کتول و کمالان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه ما خودمان روستا زاده هستیم، تاکید کرد: ما بیش از هرکسی دوستدار جنگل و حافظ محیط زیست و منابع طبیعی هستیم و حفاظت و حراست از منابع طبیعی در اولویت زندگی ماست. نوروزی خاطرنشان کرد: متاسفانه کسانی که تاکنون با اظهار نظرهای خود مانع ایجاد این جاده شده اند، از وضعیت این جاده و پوشش گیاهی این مسیر اطلاعات دقیقی ندارند. وی اظهار داشت: در این منطقه تنها در 2 نقطه ذخیره گاه سرخداری وجود دارد، که یکی در روستای افراتخته و دیگری در روستای سیاه رودبار واقع شده است که با این جاده کیلومترها فاصله دارد. آثار 10 کاروانسرا در این مسیر باقی مانده است نماینده مردم علی آباد کتول و کمالان در مجلس شورای اسلامی گفت: این مسیر از قدیم الایام محل تردد بارهای تجاری از اسکله بندرگز به استان سمنان بوده است وآثار و بقایای حدود 10 کاروانسرا (رباط) در این مسیر هنوز باقی و مشهود است. نوروزی خاطرنشان کرد: جاده جدیدی در حال احداث نیست، بلکه همان جاده قدیمی باید مرمت و اصلاح شود. وی افزود: در این مسیرخطوط انتقال نفت، بنزین، گاز و 2 شبکه فشار قوی برق وجود دارد و با مرمت و تکمیل و راه اندازی 5 کیلومتر باقی مانده، راه ارتباطی روستایی با شیب استاندارد قابل بهره برداری خواهد شد. خانه های روستایی و مجاز که ویلاسازی نیست و ربطی به جاده ندارد وی همچنین در واکنش به سخنان مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گلستان، در خصوص ویلاسازی در این مسیر، تصریح کرد: خانه های ویلایی که مطرح شده است، مربوط به روستای شیرین آباد است که املاک شخصی مردم بوده و با مجوز ساخته شده است و هیچ ربطی به این جاده ندارد. نماینده مردم شریف شهرهای علی آبادکتول،مزرعه وسنگدوین وبخش کمالان در ادامه تاکید کرد: در این مسیر هیچ درخت سرخدار و صنعتی وجود ندارد و این جاده علاوه بر اینکه باعث رشد و شکوفایی و توسعه منطقه خواهد شد، نقش موثری در تبادل فرهنگی، تبادل کالا و ایجاد اشتغال خواهد داشت.
بسمه تعالی به دولت احمدی نژاد گفته می شود قانون شکنی می کند و خلاف قانون کار می کند دولت تدبیر و امید آقای دکتر روحانی طبق کدام ماده قانونی از خواست ملت مصوبه ی چندین باره دولتهای قبل از جاده شیرین اباد ابر مخالفت و ممانعت میکند و مسیر 15 کیلومتری شیرین آباد به ابر را توسط مهاجر مدیر کل اقتصاد دان محیط زیست گرگان می گوید صرفه ی اقتصادی ندارد می گوید اهالی شیرین اباد برای رفتن به ابر باید از جاده های هزار پیچ خوش ییلاق یا جاده ی وحشت توسکستان مجن بطول 220 کیلومتر بروند اقتصادی است ؟ سید جعفر حسینی
مهمان | پنجشنبه 26 دي 1392 - 23:20:27
مهمان
با سلام امیدوارم که یکی پیدا بشه به این خواسته مردم توجه کند تا کی چشم انتظاری، هر روز بهانه ای جدید میآرند ، این جاده مزیتهای زیادی دارد که بیشترش را آقای نوروزی گفته امیدوارم کسانیکه از این جاده اطلاعی ندارند اظهار نظر نکنند ، اول بیایند از نزدیک ببینند بعد خودقضاوت کنند که واقعیت چیست بامید توسعه روز افزون استان و شهرمان . امین اله منتظری
شما باید برای ارسال در سایت به سیستم وارد شوید یا اگر عضو نیستید ثبت نام کنید اینجا براي ثبت نام كليك كنيد